Τρέχοντα έργα

Παρακολουθείστε τα έργα μας τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη: 

Real Estate

Η εταιρία μας δραστηροποιείται και στον τομέα του Real Estate με οικόπεδα στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Σχεδιάστε μαζί μας την εξοχική σας κατοικία.

Οι εντυπώσεις των πελατών μας

Οι θετικές εντυπώσεις των πελατών μας, είναι η κινητήρια δύναμή μας.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρεία μας είναι επανδρωμένη αποκλειστικά με αρχιτέκτονες και μηχανικούς, και δραστηριοποιείται με επιτυχία από το 1985.

Η πολύπλευρη γνώση μας, μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργούμε για κάθε έργο, μια ολιστική και ολοκληρωμένη προσέγγιση, την οποία την εκπονούμε και την εφαρμόζουμε με ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομέρεια.

Έχουμε μεγάλη εμπειρία, λόγω των διεθνών μας έργων.
Δραστηριοποιούμαστε και στη Γερμανία με έδρα το Μόναχο.

Ανεξάρτητα, αν πρόκειται για νέα κατασκευή, ανακαίνιση, ενεργειακή αναβάθμιση, σχεδιασμό ή τη διαχείριση έργου (Project Management), πάντοτε σχεδιάζεται και εφαρμόζεται από εμάς η πιο αποτελεσματική λύση.

Η αρχιτεκτονική προσέγγιση, η αντοχή και όλα σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα, αποφέρουν τον ευχαριστημένο πελάτη, ο οποίος είναι και ο ύψιστος στόχος της εταιρείας μας.

Αρχιτεκτονική

Σε δισδιάστατη ή τρισδιάστατη σχεδίαση, με σκίτσα και εντυπωσιακές απεικονίσεις σχεδιάζουμε μαζί σας το έργο που ονειρεύεστε μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια.
Ο τρόπος εργασίας μας καλύπτει από τον σχεδιασμό, την έκδοση οικοδομικής άδειας, την κοστολόγηση του έργου, την σύνταξη των τευχών δημοπράτησης (σ.τ.μ. τεχνική περιγραφή του έργου, τεχνικές προδιαγραφές των εργασιών και των υλικών, τιμολόγιο μελέτης και προσφοράς, συμβάσεις αναθέσεων έργων) μέχρι και την επίβλεψη του έργου και την τελική παραλαβή.

Διαχείριση & Ανάπτυξη Έργων

1. Η αποτελεσματική και αποδοτική υλοποίηση σύνθετων έργων, με την εφαρμογή κατάλληλης τεχνογνωσίας και μεθόδων, βασιζόμενη στις ικανότητές μας, έτσι ώστε τελικά να συνδέονται τα αποτελέσματα με τους στόχους της επένδυσης, είναι το δυνατό μας σημείο, που κερδήθηκε μέσα από την μακρόχρονη εμπειρία μας στην διαχείριση έργων απαιτητικών πελατών.
2. Σε συνεργασία μαζί σας μπορούμε να προσεγγίσουμε τις ανάγκες σας, να προτείνουμε ιδέες και λύσεις και να σχεδιάσουμε το σπίτι σας, τον επαγγελματικό σας χώρο ή το αντικείμενο της επένδυσής σας με τρόπο, που να ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας σε λειτουργικότητα
και αισθητική, ενσωματώνοντας σύγχρονες αντιλήψεις, υλικά και τεχνολογίες και αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τους διαθέσιμους πόρους.
3. Αναλαμβάνοντας την ευθύνη της κατασκευής του έργου εγγυόμαστε στους πελάτες μας την παράδοσή του ακριβώς όπως αυτό έχει σχεδιαστεί, στο χρονικό πλαίσιο που έχει οριστεί και μέσα στα πλαίσια του προϋπολογισμού που έχει συμφωνηθεί μαζί σας.
4. Η υποστήριξη του έργου με σχέδια εφαρμογής και λεπτομέρειες, η αμφίδρομη συνεχής επικοινωνία μεταξύ μας και με όλους που συμμετέχουν στο Project, η επιτήρηση του έργου, ο διαρκής έλεγχος και προγραμματισμός εργασιών και οικονομικών, η τακτική αποτύπωση όλων των δράσεων σε πρωτόκολλα είναι μερικά από τα μέσα που εξασφαλίζουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Κατασκευές

Είμαστε εξειδικευμένοι στην ανέγερση νέων κτηρίων, καθώς και στην ανακαίνιση και τον εκσυγχρονισμό υφισταμένων. Μπορούμε να θέσουμε στην υπηρεσία σας την εξειδίκευση και την εμπειρία μας για τον σκοπό αυτό.
Αυτή η τεχνογνωσία εξασφαλίζει ότι μπορούμε να επιλέγουμε τις σωστές λύσεις για κάθε πρόβλημα , οι οποίες θα εφαρμόζονται ειδικά για εσάς. Μπορείτε να βασιστείτε στον επαγγελματισμό μας και στην ευαισθησία μας κι εμείς θα σας εξασφαλίσουμε υψηλή αισθητική, ποιότητα κατασκευής, διαχρονική αξία και αποκλειστικότητα ταυτοχρόνως με την επίτευξη του χαμηλότερου δυνατόν κόστους, μέσα στα όρια ενός βέλτιστου και αξιόπιστου χρονικού προγραμματισμού.

Ενεργειακή απόδοση

Απαραίτητη προϋπόθεση για έναν επιτυχή σχεδιασμό είναι να επιτυγχάνεται η δημιουργία ενός ευχάριστου και άνετου εσωτερικού κλίματος.
Η ενεργειακή απόδοση και η βέλτιστη θερμική προστασία από μία αεροστεγή και χωρίς θερμικές γέφυρες κατασκευή, τα υλικά κατασκευής, η επιλογή του σωστού συστήματος θέρμανσης και αερισμού είναι βασικοί παράγοντες στο σχεδιασμό και την υλοποίηση των σύγχρονων κτιρίων.
Σε αυτό το πλαίσιο, εμείς συντάσσουμε τις απαιτήσεις θερμικής προστασίας , καθώς και το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης σύμφωνα με τον ΚΕΝΑΚ και σας βοηθάμε με την αίτηση δανείου για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου σας.

Clima Engineering

Είτε πρόκειται για νέο είτε πρόκειται για υπάρχον κτίσμα, για κατοικίες ή επαγγελματικό κτήριο πρέπει η αρχιτεκτονική και η τεχνολογία να χτίσουν ένα συνολικό ενιαίο σύστημα.
Οι τοπικές κλιματολογικές συνθήκες, το επιλεγόμενο σύστημα και υλικά δόμησης , η διαθέσιμη τεχνολογία και η χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας είναι τα συστατικά στοιχεία για την κατάρτιση ενός μόνιμου συνόλου διαβίωσης υπό ελεγχόμενες κλιματολογικές συνθήκες με προσωπικό χαρακτήρα.

Η σκέψη μας με προσανατολισμό στο μέλλον

Κάνουμε πραγματικότητα

Με άριστο επίπεδο υπηρεσιών και κατασκευής, κάνουμε πραγματικότητα, αυτό που εσείς ονειρεύεστε.

Η ομάδα μας, προσπαθεί πάντα να προσφέρει το καλύτερο στον πελάτη μας, και βρίσκεται στο πλευρό του με αξιοπιστία και εμπιστοσύνη.

Με βλέμμα στο μέλλον, νέες τεχνολογίες υλικών και εξοικονόμησης ενέργειας σας προσφέρουμε τις πιο καινοτόμες λύσεις με εξασφαλισμένη εργονομία και ιδιαίτερο design.

Shadow Description

Συνδεθείτε μαζί μας

Εάν έχετε κάποιες ερωτήσεις, προτάσεις, γνώμη ή πληροφορία, ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας. Εμείς βρισκόμαστε πάντα στη διάθεσή σας.

Ελλάδα

Proelta Α.Ε.
Κηφισίας 262
14561 Κηφισιά
+30 (210) 8037780